Фчерашни Новости открива како граѓаните се подготвуваат за загадувањето

И оваа недела не ги пропуштајте единствените „Фчерашни новости“, од кои во 10 епизода од 4 сезона последни ќе дознаете:
- Ексклузивно: Граѓаните се подготвуваат за загадувањето
- Фчерашни на терен: Како помина прославата на една навивачка група
- Државата во тешки маки по зголемувањето на даноците
Фчерашни новости“ - недела, 19:30 часот на Канал 5 телевизија и во живо на „Фејсбук“.