Бил Гејтс извади тегла со измет на сцена

Откако го напушти Микрософт, Бил Гејтс главно се преокупирал со тоалети и можноста за подобри санитарни услови во сиромашни земји. Тој сега работи на обработка на измет од луѓе со цел да се добие електрична енергија и чиста вода. Све, све, али тоа со теглата измет на сцена ич не му требаше.

Детенце ги гушка сите на фестивалот за да им каже чао

Родителиве на детенцето му кажуваат дека е време да си одат дома и тоа почнува да ги гушка сите луѓе на фестивалот за да им каже дека ќе си оди. Треба понекогаш да учиме од децата што е тоа љубов.