Ново

Детенце ги гушка сите на фестивалот за да им каже чао

Родителиве на детенцето му кажуваат дека е време да си одат дома и тоа почнува да ги гушка сите луѓе на фестивалот за да им каже дека ќе си оди. Треба понекогаш да учиме од децата што е тоа љубов.