Драги селани

Ова да си имате на ум следен пат кога ќе гласате на избори. Јес да е во Србија, ама важи и кај нас.

Фчерашни Новости дознава што си кажаа Никола Димитров и Никос Коѕијас по телефон

Фчерашни Новости во својата најнова епизода дознава дали партиите ќе си подадат рака и ќе се помират. Што си рекоа Никола Димитров и Никос Коѕијас по телефон. Ексклузивно Фчерашни дознаваат како се кроеше буџетот на Република Македонија. И најексклузивно, за што точно гласаа пратениците со Собрание во петокот.