Ново

Што се случува во Собрание во моментов!? (видео)

Собранието на Република Македонија е претставнички орган на граѓаните и носител на законодавната власт и според Уставот на Република Македонија може да биде составено од 120 до 140 пратеници, но во сите досегашни состави биле избирани по 120 пратеници. Што точно се случува во Собранието во моментов не знаеме бидејќи немаме новинар на терен. Сепак еве ви видео од отварање на „Лидл“ во Србија.

Не се само жените лоши шофери

Кога некој ќе рече дека жените се лоши шофери, не е сосема во право, бидејќи постојат лоши шофери и кај мажите. Еве еден таков. Како само не успеа да го види столбот, да ми е да знам.