Ново

И после зошто сме тапа во кошарка

Доколку пцовките некогаш вродеа со труд, можеби и ќе имавме некои резултати во кошарката. Еве како македонски тренер ги мотивира кошаркарите да постигнат повеќе кошови.

*Извор: редакција Спорт1