Ново

Фчерашни Новости дознава за новата наградна игра на клинички центар

Понеделникот е резервиран за сите што ја чекаат новата „Фчерашни
новости
“ на „Јутјуб“. Во вчерашната епизода последни ќе дознаат:

-          Пациентите возбудени: Нова наградна игра на Клинички

-          Фчерашни на отворањето на новиот тобоган за бизнисмени

-          Како еден графит влијаеше на бегалската криза

-          Шокантно: Еден од најстарите занаети на работ на изумирање

 Погледнете ја епизодата 6 од четвртата сезона: