Ново

Фчерашни Новости истражува што прави експертскиот тим со Уставот

Во новата петта епизода „Фчерашни Новости“ дознаваат:

  • Дали бројката на излезени гласачи на референдумот е случајна
  • Каков е постреферендумскиот амбиент во државата
  • Како изгледа еден пазарен ден во Македонија

Погледенете ја целата епизода на јутјуб, а ние се гледаме наредната недела во 19:30 часот на „Канал 5“ телевизија.