Ново

Фчерашни Новости дознава дали ќе ни се отворат портите на ЕУ и Нато

Во новата епизода на „Фчерашни новости“ овојпат први дознајте:

- Фчерашни открива: Дали ќе ни се отворат портите на ЕУ и НАТО?

- Сторија на Фчерашни: Како помина избирачкиот ден

- Ексклузивно на Фчерашни: Како помина бојкотот на Бојкотирам?

- Последната епизода на шоуто „Мешан брак“

Како и сите избирачки денови во изминатите сезони, а богами ги имаше многу, епизодата нема да ја проследите во вообичаениот термин. Гледајте „Фчерашни новости“ веднаш по отворената програма на „Канал 5“ во 22:30 часот.