Ново

Фчерашни Новости во нова епизода ги открива странските инвестиции во Виница

Фчерашни дознаваат кој е ставот на земјоделците за најактуелното прашање. Ексклузивно што е најин во модата во моментов. Фчерашни открива нови странски инвестиции во Македонија. Се тоа и многу повеќе во новата епизода на „Фчерашни Новости“.