Ново

Што највеќе сака Рајан Рејнолдс кога снима филм на Мајкл Беј?

Мајкл Беј е доста познат американски режисер, особено по филмовите „Трансформери“. Рајан Рејнолдс на снимање на неговиот нов филм „6 Underground“ кажува што највеќе му се допаѓа кај Мајкл и неговите филмови.