Фчерашни истражува: Како живее едно кумановско семејство

Со досегашните епизоди, сезона 4 ветува дека ќе биде најдобрата до сега на „Фчерашни новости“. Во пародичните вести оваа недела последни ќе дознаете:

- Фчерашни истражува: Како живее едно кумановско семејство

- Дознаваме: За кого ќе гласаат земјоделците

- Ексклузивно: Се враќаат Алфа и Буби

- Кој заѕвони на вратата на домот на семејството Лазовски?

Гледајте „Фчерашни новости“ во недела од 19:30 на Канал 5.