Колку мигранти може да собере во една кола

Ако мислиш дека во автобус во вторник е гужва и едвај дишеш, погледни го видеово. Мигранти пробуваат да се прошверцаат преку граница, ама ги фаќа полиција. Пробај да изброиш колку мигранти има во колата.