Ново

83 годишен дедо спречи тројца арамии да ограбат кладилница

83 годишен дедо често си навратувал во кладилницата во маало за да прати натпревари и да напише по некое ливче. Тројца арамии влегле во истата кладилница и сакале да ја ограбат, но не очекувале дека дедото ќе ги подбере и избрка. Е ова е веќе вистински суперхерој.