Ново

Фчерашни новости открива што значи појавување на феноменот Б.Ц.

Доколку ги пропуштивте вчерашните „Фчерашни новости“ на „Канал 5“, понеделнички нека ви тргне со епизодата 2, а во неа:
-          Ексклузивно: Како помина протестот на #Бојкотирам

-          Дознаваме: Дали фудбалската репрезентација ќе се квалификува на ЕП?

-          Како ќе се снајдат пензионерите со новите промени во УЈП?

-          Што значи појавувањето на феноменот БЦ?