Фчерашни Новости ексклузивно на терен со фудбалерите пред многу важниот натпревар

По успешниот почеток на четвртата сезона, во недела следи втората епизода на „Фчерашни новости“. Еве што подготви екипата:

-          Ексклузивно: Фчерашни на протестот на #Бојкотирам

-          Шпекулација или не: Дали фудбалската репрезентација ќе се квалификува на Европското првенство?

-          Како се прослави роденденот на најмладиот член во еден мешан брак

Гледајте „Фчерашни новости“ во недела од 19:30 часот на „Канал 5“.