Ново

Паника на кеј!

Од социјалните мрежи дознаваме дека на кеј денеска се создала паника кога пајак дошол да ги собира колите кои се паркирале покрај кафичите. Можеби после ова нема веќе да паркираат таму, велат експертите.

*Извор: @tiktaknaradio