Ново

Девојче со пикадо погоди вработен на карневал

За воља на вистината дечкото не требаше да и го даде пикадото па да помине, бидејќи е дете, а дете не размислува баш. Но за да не се исплаши девојчето, момакот изреагира прилично смирено иако крвавеше од главата.

Кит им скокна пред фаца

Дечки отишле на експедиција и забележале кит во близина. Одеднаш китот го снемува и им прави „изненадување“ пред очи. Не сакаш вакво изненадување, особено ако може да го скрши бродот на половина.