Кравите почнаа да го собираат ѓубрето на Водно

Неколку крави револтирани затоа што луѓето оставаат ѓубре на Водно, решиле да го земат проблемот во свои раце и да го исчистат ѓубрето. Кога тие што треба да го прават тоа не си ја работат работата, што друго и им преостанува.

*Извор фото: Филип

Кокошко една!

Момак асфалтира тротоар и како да не е доволно тешка неговата работа да го направи рамен тој асфалт, згора на се уште и кокошка му се уцапа во се уште тазе нанесената смеса. И после зашто се вика кокошка, ете зашто.