Ново

Кокошко една!

Момак асфалтира тротоар и како да не е доволно тешка неговата работа да го направи рамен тој асфалт, згора на се уште и кокошка му се уцапа во се уште тазе нанесената смеса. И после зашто се вика кокошка, ете зашто.

Фчерашни Новости со ексклузивна снимка од пречекот на Ангела Меркел

Започна долгоочекуваната четврта сезона на „Фчерашни Новости“. Во првата епизода Фчерашни разговараше со експерт за евроинтеграции. Ексклузивно ни прикажаа како изгледа еден современ мешан брак. Воедно Фчерашни се појавија и на дваесет и седмиот роденден на Македонија, а погледнете што точно си кажаа Зоран Заев и Ангела Меркел на истиот ден. Уживајте во целата епизода.