Ново

Кога си најмалото дете во семејството

Цело семејство се договара да го насамари најмалото дете да верува дека сестра и ќе и направи трик за да биде невидлива. Толку се убедливи во својата глума што девојчето на крај испаничи.

Како да настинеш на мотор

Добра ствар е што девојкава носи кацига кога е на мотор. Лошо е што ако ја види баба и дека вака вози мотор има метлата од неа да ја искрши.