Ново

На кого е лута Сузана Турунџиева?

Нашата најпозната водителка и пејачка, Сузана Турунџиева, на својот фејсбук профил објави необична слика.

На кого е лута Сузе, може само да нагаѓаме, ама веруваме дека бргу ќе и помине бидејќи таа е позната како добра душа која брзо простува.