Крави помогнале да се уапси лопов

Дечко и девојка украле кола и ја удриле, по што почнале да бегаат пешки. Дечкото бил одма уапсен, а девојката пробала да се сокрие во едно поле, но ни на крај памет не и текнало дека кравите ќе ја бркаат цело време и ќе ја издадат.