Ново

Крави помогнале да се уапси лопов

Дечко и девојка украле кола и ја удриле, по што почнале да бегаат пешки. Дечкото бил одма уапсен, а девојката пробала да се сокрие во едно поле, но ни на крај памет не и текнало дека кравите ќе ја бркаат цело време и ќе ја издадат. 

Судија нареди на обвинетиот да му се стави трака на уста за да замолкне

Судијата не можеше веќе да трпи како обвинетиот и покрај повеќето опомени да прекине да збори, не го послуша и продолжи да мумла, па нареди полицајците да му стават изолир трака на устата. Ова до сега не се случило ниту во една судница во светот.