Како Србите го распределуваат ѓубрето?

Странец ќе престојува еден месец во Србија, па на еден форум прашува како во Срија се распределува ѓубрето, затоа што сака да не направи грешка. Добива одговор од Србин кој сигурно ќе го натера на ѓубрето никогаш да не гледа веќе со исти очи.