Ново

Ваков магионичар не сте виделе до сега

Лиоз Шем Тов доаѓа од Израел и се пријавил на „Америка има талент“ како менталист-магионичар. За разлика од другите магионичари, Лиоз покажува како ги изведува своите трикови. Ваков магионичар до сега не се виделе.

И над тепачот има тепач

Двајца дечки влегуваат во бар. Едниот од нив одма почнува да тепа еден момак. Останатите од барот не реагираат се до моментот кога еден од нив не си ги облече ракавиците.