Полицаец и девојка демонстрираа како правилно се вози мотор низ Скопје

Полицаецот и девојката демонстрираа како правилно се вози мотор низ главниот град. Кацигата е задолжителна доколку решите да возите мотор, а не носењето на истата е казниво по закон.

*Извор: твитер