Ново

Дојде време да одиме боси

Лепливите влошки се обид да се заменат патиките и чевлите како стандардни обувки без кои не искачаме од дома. Влошките се лепат одоздоле на стапалата и иноваторот тврди дека се водоотпорни и огноотпорни, а нема да осетите ни камче. Па што знам колку би сакале вака босоноги да шетаме.

Како изгледа исчистено и неисчистено седиште во приватен автобус

Приватна компанија си најмила чистење на седиштата во приватен автобус и тоа онакво со перење со вода, со се. Разликата пред и потоа е евидентна. Замисли вака некој да ги исчисти и седиштата кај нашите превозници, којзнае какви крокодили ќе извади.