Ново

Светска, а наша: Новата песна на Ена Цветковска ќе ја слушате по цел ден (ВИДЕО)

По пауза од две години, познатата пејачка и текстописка Магдалена Цветковска -  Ена конечно со нова песна и видеоспот.

Станува збор за нумера со наслов „Ко да нема утре ден", на која како автор на текстот се потпишува токму Ена, а музиката ја напрви заедно со нејзиниот брат Лазар Цветковски, кој стои и зад аранжманот на оваа песна.

За новата нумера Ена сними и видеоспот во преубавиот Кушадаси, на кој како режисер се потпишува познатиот Даниел Јовески.

Погледнете и уживјте: