Девојки скокаат од кола во движење и играат ради предизвик

Познатиот пејач Дрејк постави нов челинч во кој на негова песна девојки скокаат од кола во движење и играат додека истата се движи.

Дури и полицијата од Вашингтон се приклучи кон предизвикот. Што им е интересно на луѓево.