Ново

Чудно е како некои луѓе преживуваат во светот

Момак упорно се обидува да го бутне малиот багаж во годниот дел од авионот, ама не конта дека не го собира на начинот на кој тој пробува да го стави, па мораше да дојде стјуардесата и да му каже да го сврти.