Ново

Среде бел ден ограбиле продавница на Епл

Двајца ограбувачи среде бел ден и додека во дуќанот се уште имало муштерии, влегле и украле лаптопи и мобилни во вредност од 27,000 долари од продавница на „Епл“. Муштериите и вработените само гледале немо.