Ново

Репортерска мамка на денот

Репортер од Хрватска во Русија прашува девојки што мислат за натпреварот Русија - Хрватска. На негово изненадување, двете девојки кажуват дека навивале за Хрватска. Изненадувањето следува кога прашува зошто.