Брзата помош со вклучена сирена не ја пропушта никој

Еден од поголемите проблеми на државна болница е што на ист влез влегува и Брзата помош, а и пациентите, па вакви глетки се секојдневни. Брзата помош со вклучена сирена не ја пропушта никој.

*Извор: Борјан Јовановски