Ново

Навивачките групи на Исланд и Русија покажаа како се почитуваат фанови на фудбалот

Навивачите на Исланд ја испеаа „Калинка“ на руски како благодарност за се што се случуваше во Русија за време на светското првенство во фудбал. Русите не им останаа должни и ја испеаа исландската песна „Ридум, ридум“. Е вака се почитуваат две сопернички навивачки групи.

 

Странски туристи ја критикуваат Македонија заради ѓубрето

Странски турист кој дошол на прошетка споделил слики на твитер дека Македонија е супер место за разгледување, ама треба првин да си го среди ѓубрето. Која брука е ова за една земја која сака да влезе во ЕУ и Нато.