Ново

Бразилците го каменуваа автобусот на своите репрезентативци

Видно незадоволни од тоа што Бразил не успеа да се пласира во полуфинале, неколку Бразилци го пресретнаа автобусот кој ги превозуваше фудбалерите и го каменуваа. Да не си им во кожа на фудбалерите.