Ново

Со која песна Македонија го прослави приемот во НАТО

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, порача дека Македонија е на праг да влезе во алијансата. По тој повод, Македонија реши да прослави со една добро позната песна од Лепа Брена.