Мексиканскиот навивач кој ја насамари руската полиција

Нормално е за време на светското првенство во фудбал во Русија полицијата да е поригорозна и да го претресува секој навивач посебно. Епа овој навивач од Мексико ја насамари руската полиција. Не верувам дека другпат пак ќе го претресат.