Ново

Македонија пред портите на Европската Унија (видео)

Македонија вчера доби условна препорака за јуни 2019 година кога треба да започне преговори за членство во Европската Унија. За да не биде се така црно се истури и дожд од врнење, па култната сцена од „Тетовирање“ сосема одговара на како вчера изгледаше Македонија пред портите на Европската Унија.

Како Меси и дружината ја прославија победата над Нигерија?

Аргентина успеа да извојува победа над Нигерија во последните минути од мечот и со тоа да продолжи понатаму на светското првенство во Русија. Погледнете како Меси и дружината го прославија тој момент.