Ново

Како Меси и дружината ја прославија победата над Нигерија?

Аргентина успеа да извојува победа над Нигерија во последните минути од мечот и со тоа да продолжи понатаму на светското првенство во Русија. Погледнете како Меси и дружината го прославија тој момент.

Џингиз победи!

Додека сите се обидуваат да бидат досетливи во училишниот алманах, Џингис е едноставен и конкретен.