Ново

Што вторник и петок?

Обично вторник и петок се најфрекфентните денови кога има ненормална гужва во јавниот градски сообраќај, нормално заради бесплатниот превоз за пензионерите. Но пред да се жалите дека ви е ептен тешко, погледнете каква гужва има и во другите држави. Е сега замислете и кај нив да им дадат на пензионерите бесплатен превоз. Ќе биде покољ.