Ново

Пензионерка која радо би кревала тегови него да се вози во вторник во ЈСП

Ангела Греам има 68 години и обожава да иде на бодибилдинг. За разлика од пензионерите кај нас, кои радо би се буткале во автобус на ЈСП, таа не планира да застане со бодибилдингот и покрај тоа што веќе има една трансплатација на кук.

Навивачка од Мексико и од Русија најдоа љубов за време на првенството

Ок, сме виделе навивачи од различни тимови ептен да се почитуваат за време на првенство, ама ова до сега не се десило. И после фудбалот не ги зближувал народите.