Ново

Која е разликата меѓу Сенегалците и Македонците

Освен по надворешниот изглед, Сенегалците се разликуваат од нас по уште една многу битна работа. Тие по натпреварот со Полска го ичистиле стадионот од ѓубре, а кај нас не може на клиника да отидеш од што има насекаде ѓубре.

А еве како е на клиника.