Не бидете вакви жени

Е оваа не е да си ја чуваш пријателе. Мексиканци му удриле јак сеир на другарот кого жена му не го пуштила да патува за Русија и да ја гледа репрезентацијата како игра на светско во фудбал, па заради тоа направиле картон со негов лик во природна големина и го шетаат насекаде. Не бидете вакви жени.