Кое друго име освен Северна Македонија било во игра?

За време на преговорите околу промена на името на Република Македонија имало повеќе предлози. Германската комичарка и водител на Евровизија, Анке Енгелке, исто така имала еден предлог, кој за среќа не бил земен во предвид. Флемгемгем Македонија.