Ново

Морско изненадување

Екипа туристи имаше несекојдневно пријатно изненадување на една нивна прошетка со брод покрај обалата на Нов Јужен Велс. Еден грбав кит реши да ги поздрави. Ете понекогаш и китовите имаат повеќе култура од луѓето.