Ново

Кој нема во главата

Момак пробува да докаже дека ако веруваш во себе се може да постигнеш. За да биде убедлив во тоа верува дека ќе ја скрши таблата од глава, арно ама изгледа таблата не се дава така лесно.

Чиј е точакот?

На интернет се појави фотка со министерот за финансии, Тевдовски и заменикот на претседателот на Владата, Кочо Анѓушев, како стојат пред еден точак и полемизираат, па јавноста се прашува, чиј е точакот?

Ако дознаете, слободно пишете ни во коментар.