Ново

Чиј е точакот?

На интернет се појави фотка со министерот за финансии, Тевдовски и заменикот на претседателот на Владата, Кочо Анѓушев, како стојат пред еден точак и полемизираат, па јавноста се прашува, чиј е точакот?

Ако дознаете, слободно пишете ни во коментар.