Татко на денот

Ќеркичката е балерина и има настап, арно ама кога стапнува на сцена ја фаќа трема и почнува да плаче. Таткото не би бил татко ако не скокне на помош, па додека го држи помалото братче и помаѓа на ќерка му да ја преброди тремата и заедно со неа игра на бина. Е тоа е прав родител.