Ново

Зошто наши манекенки не успеваат во Саудиска Арабија

Саудиска Арабија има страшни закони за жените и нивната голотија, па така на модно шоу моделите биле претставени само со дронови. И после фустанот за жена ти ако не и стои како на дронот, тешко на дизајнерот.